Onze prefab betonproducten

Elk bouwproject stelt unieke eisen, daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan prefab betonelementen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Onze producten bestaan uit:

Prefab betonconstructies

Onze prefab betonconstructies zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid. Ze zijn ideaal voor zowel residentiële als commerciële projecten, en bieden een snelle en kosteneffectieve oplossing voor elk bouwproject.

Prefab betonelementen

Van betonsloffen en lateien tot lintelen en betonbalken, onze prefab betonelementen zijn veelzijdig en eenvoudig te installeren. Dankzij onze geavanceerde productieprocessen garanderen we consistentie en kwaliteit in elk element.

Beton prefab elementen

We produceren beton prefab elementen die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze producten zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden en bieden langdurige prestaties voor elk project. Welk betonelementen je kiest, ze combineren steeds sterkte met flexibiliteit waardoor ze geschikt zijn voor een brede waaier aan toepassingen.

Voordelen van prefab beton van Remacle

Na meer dan 80 jaar ervaring in betonoplossingen voor de tuininfrawater en bouw, mag je erop rekenen dat je jouw project dankzij de betonelementen van Remacle snel en eenvoudig kan realiseren.

  • Snelle installatie: onze prefab betonelementen zijn eenvoudig en snel te installeren, wat de bouwtijd aanzienlijk verkort.
  • Kostenbesparend: door de efficiënte productie- en installatiemethoden kan je kosten besparen zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gemaakt met een zo laag mogelijke impact op het milieu.
  • Hoge kwaliteit: we gebruiken alleen de beste grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat elk element aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet.

Product in de kijker

Regenwaterput 10.000 T50

Al onze regenwatertanks zijn gemaakt van machinaal getrild gewapend beton, onze garantie voor een correcte opslag. Dankzij de aanwezigheid van calcium en natrium neutraliseert beton de zuurgraad van regenwater, wat de kwaliteit van het water alleen maar verhoogt. Kies je voor een betonnen stortbak met ingebouwde zelfreinigende filter, dan is volledig onderhoud niet eens nodig.

Door regenwater op te vangen en voor verschillende toepassingen te gebruiken, gaan economie en ecologie hand in hand. Het opvangen van regenwater is niet alleen milieuvriendelijker, het zorgt ook voor grote besparingen op de waterrekening.

Wil je alle mogelijkheden en specificaties ontdekken?

Download onze brochure

Waarom Remacle

84

Jaar ervaring

82

Trouwe werknemers

112000

Ton Beton

Kunnen we helpen?

Heb je vragen over onze prefab betonelementen? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw bouwproject optimaliseren met duurzame en efficiënte prefab betonconstructies.