Remacle, kwaliteit heeft een naam

Remacle is een fiere familiale onderneming waar een professionele structuur de basis vormt voor ons succes. Samen met Olivier Beton en Max Pels zijn we uitgegroeid tot een sterke speler in de markt van prefab betonproducten en waterbeheertoepassingen.

Hoe wij ons onderscheiden? Al meer dan 80 jaar werken wij met een duidelijk doel: trouw blijven aan de vraag van onze klanten. Daarvoor putten wij uit onze verregaande knowhow van moderne technieken, onze kennis van de beton- en industriebouw en vertrouwen we op onze solide reputatie.

Onze fundamenten? Ambitieuze mensen die zich flexibel en oplossingsgericht opstellen om jou een uitmuntende service te garanderen. Ze volgen ontwikkelingen op de voet, signaleren trends en denken proactief met je mee. Een aanpak die resulteert in ijzersterke en slimme oplossingen voor nu, maar ook voor later.

Waarom Remacle

84

Jaar ervaring

82

Trouwe werknemers

112000

Ton Beton

Bij elk project krijg je er onze ervaring sowieso bij. Al 84 jaar vertalen we de vele voordelen en kwaliteiten van beton in oplossingen die de wereld van prefab betonproducten en waterbeheertoepassingen in beweging brengen. En elke dag willen we beter doen. Daarom blijven we innoveren en investeren. In materialen, machines en in mensen. We leggen de lat steeds hoger om onze klanten en partners optimaal te ondersteunen.

 

Onze sterktes

01 Straffe service

Onze service is onze kracht, ons werk onze eer. Daarom streven we bij elke opdracht naar een uitmuntende service waarbij we onze klanten maximaal ontzorgen. We denken mee, we zoeken naar oplossingen en gaan altijd voor het meest rendabele resultaat.

02 Altijd een oplossing

Hoe ingewikkeld jouw vraag ook is, we vinden altijd een oplossing. Ons assortiment is ruim en divers, onze mensen kennen hun vak. Maatwerk of standaard, we doen er alles aan om je de beste kwaliteit en een zo kort mogelijke levertermijn te garanderen.

03 Solide team

Jouw project is voor ons belangrijk. Daarom werken we met experts die alles weten over beton: professionals die met deskundig advies, persoonlijke aandacht en ruimte voor flexibiliteit duurzame en doordachte oplossingen voorstellen voor jouw project.

04 Kwalitatief aanbod

Beton is sterk, heeft een lange levensduur en is prijsvriendelijk. Dankzij ons ruim aanbod van betonproducten staan we sterk in de markt en zorgen we ervoor dat elke partner en aannemer, groot of klein, zijn project snel en zorgeloos kan realiseren.

05 Gespecialiseerde vloot

We beschikken over verschillende types vrachtwagens die uitgerust zijn met de beste technologieën. Hiermee staan we niet alleen in voor een vlotte levering overal in België, we dragen met ons goed onderhouden wagenpark ook bij aan de veiligheid op de weg.

06 Bereikbaarheid

Met verschillende productiesites en betoncentrales verspreid over het hele land zorgen we voor een snellere levering en kleinere wachttijden. Maar ook dankzij ons uitgebreid dealernetwerk vind je altijd een lokale partner in jouw buurt.

"Al 20 jaar kiezen we bewust voor de expertise en service van Remacle. De prijs, de kwaliteit en de beschikbare voorraad zijn voor ons belangrijke pijlers om deze samenwerking te laten standhouden.”